BABOR Fluids Advent Calendar 2014

Gun uw huid een bijzondere verzorgingshighlight. Met de intensieve kuur van 24 dagen geeft u haar waardevolle werkstoffen die opbouwen, beschermen en verstrakken.

 

 • Hydra Plus Active Fluid – doorstroomt de huid met waardevolle vochtvasthoudende factoren
 • Algae Active Fluid – hydrateert op intensieve wijze en vitaliseert met de kracht van de zee
 • Revitalizing Oxygen Fluid – voert de cel ingekapselde zuurstof toe voor de activering van de celstofwisseling
 • Stop Stress Fluid – ontstrest en kalmeert de huid en vermindert op deze manier de door stress veroorzaakte roodkleuringen en irritaties Triple Booster Fluid – reorganiseert met drievoudig effect de huidfuncties die verantwoordelijk zijn voor een jeugdige uitstraling Collagen Booster Fluid – stimuleert op intensieve wijze de huideigen collageenproductie
 • Lift Express Fluid – reduceert optisch de rimpeldiepte en gravitatierimpels worden verminderd
 • HSR® lifting glamour fluid – reduceert zichtbaar rimpels en lijnen met onmiddellijk lifting-effect
 • SeaCreation THE SERUM – herstructureert de huid met luxueuze anti-aging werkstoffen

De start van elke werkstofkuur is een intensieve hydratatie. Vervolgens ontvangt de huid verschillende hooggeconcentreerde werkstoffen voor een doelgerichte vitalisering, regeneratie en verstrakking van de huid. Ervaar na 24 dagen het gevoel van een jeugdige, vitale huid.

€ 67,- (waarde € 140)

 

BABOR Kennismakingsset X-Mas Set 2014

De SKINOVAGE PX Set van dit jaar bevat een luxueuze verzorgingskuur. Voor de optimale voorbereiding van de huid reinigt HY-ÖL® in combinatie met de extra verzorging Phytoactive Reactivating de huid op grondige en behoedzame wijze.

 • HY-ÖL
 • Phytoactive Reactivating
 • Complex C Cream
 • Illuminating Serum
 • Hydra Plus Active Fluid
 • Lift Express Fluid

De SKINOVAGE PX Set van dit jaar bevat een luxueuze verzorgingskuur. Voor de optimale voorbereiding van de huid reinigt HY-ÖL® in combinatie met de extra verzorging Phytoactive Reactivating de huid op grondige en behoedzame wijze. De kuur begint op de twee eerste dagen met een Hydra Plus Fluid als hydraterende verzorging. Op de derde dag wordt de huid met de Lift Express Fluid verwend voor een jeugdige en frisse teint. Vervolgens zorgt het dagelijkse gebruik van het SKINOVAGEPX Illuminating Serum voor een optisch gelijkmatigere, stralende teint. De Complex C Cream wordt `s morgens en `s avonds na de reiniging resp. na het aanbrengen van de fluid of het serum aangebracht. De crème versterkt met de vitaminen A, C en E het weerstandsvermogen van de gezichtshuid en ondersteunt het effect van een stralende, frisse teint.

 € 70,- ipv € 94,50

 

Doctor BABOR Derma Cellular : Detoxifying Vitamin Cream SPF 15

Cosmetica_Doctor_Babor_Derma_Cellular_Detoxifying_Vitamin_Cream_SPF_15
Antioxidatieve gezichtscrème met hooggedoseerde vitaminen ter voorkoming van de door het milieu ontstane huidveroudering.

Pot à 50 ml: € 80,50

Doctor BABOR Derma Cellular : Ultimate A16 Booster Concentrate

Cosmetica_Doctor_Babor_Derma_Cellular_A16_Booster_concentrateIntensief werkstofconcentraat met hooggedoseerd A16.

Net als retinol activeert deze werkstof de vernieuwingsprocessen van de huid en laat de huid er in zijn totaliteit gelijkmatiger uitzien. Het resultaat: het huidoppervlakte ziet er zichtbaar gladgemaakt uit en de huidtint is in zijn geheel gelijkmatiger. De teint presenteert zich fris en jeugdig.

Flacon à 30 ml: € 100,50

 • Geïnteresseerd? Neem dan contact met me op.
 • U kunt ook rechtstreeks online shoppen en het volledige productengamma van BABOR naar u thuis gestuurd krijgen. Klik hier.

Toggle

You need to make them comfortable http://collegewritingservice.org with the idea of leaving their kids in