Cosmetica BABOR SeaCreationOp het moment dat u voor een SeaCreation behandeling kiest betreedt u een paradijs van natuurlijke schoonheid. Bij elke stap van deze uitgebreide beauty behandeling voelt u dat er frisse energie en jeugdigheid door uw huid stromen. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van de exlusieve producten van Babor SeaCreation.

BABOR SeaCreation : The Cream & Cream Rich

Cosmetica_Babor_seacreation_creamDe fluweelzachte crème geeft uw huid alles wat zij nodig heeft om zich volledig en duurzaam te herstellen. Dat geldt met name voor de nieuwe, extra weldadige SeaCreation Cream Rich. Dé ultieme crème tegen huidveroudering.

The Cream, pot à 50 ml: € 345,-
The Cream rich, pot à 50 ml: € 375,-

BABOR SeaCreation : The Concentrate

Cosmetica_Babor_seacreation_concentrateDit concentraat verwent u met luxe werkstoffen die uw huid energie geven en uw cellen verjongen. Voor een extra energiekick.

Flacon à 50 ml: € 270,-

BABOR SeaCreation : The Eye Cream

Cosmetica_Babor_seacreation_eye_creamEen bijzondere beauty oogcrème waarin de schatten van de diepzee samensmelten tot de optimale verzorging voor de gevoelige huid rond de ogen.

Pot à 15 ml: € 137,-

 

  • Geïnteresseerd? Neem dan contact met me op.
  • U kunt ook rechtstreeks online shoppen en het volledige productengamma van BABOR naar u thuis gestuurd krijgen. Klik hier.

Toggle