Cosmetica_Doctor_Babor_Body_Cellular
Deze nieuwe productlijn van Doctor Babor heeft een oplossing voor elke probleemzone van het vrouwelijke lichaam. Cellultie, ingegroeide haren, verminderde elasticiteit bij de buste en vermoeide benen. Voor elk probleem een oplossing.

Doctor BABOR Body Cellular : Ultimate Lipofill Bust Lotion

Cosmetica_Doctor_Babor_Body_Cellular_Ultimate_Lipofill_Bust_Lotion
Niets is zo vrouwelijk als de borsten. Dus waarom ze geen extra boost geven?! De innovatieve lotion verfraait de contour van de borsten met twee actieve stoffen:
hexapeptide-38 bevordert de vetopslag in het borstweefsel en vergroot op deze manier het volume en de stevigheid van de borsten. Hyaluronzuur kan tot het 1000-voudige aan zijn eigen gewicht aan water opslaan, wat voor een opvullingseffect zorgt.

Flacon à 100 ml: € 70,-

Doctor BABOR Body Cellular : Ultimate Forming Body Cream

Cosmetica_Doctor_Babor_Body_Cellular_Ultimate_Forming_Body_Cream
Striae zijn niet alleen „souvenirs“ van de zwangerschap. Ze kunnen zich ontwikkelen wanneer het onderhuidse vetweefsel zwaar wordt belast of sterk wordt uitgerekt door hormonale veranderingen, sterke gewichtstoename of –afname tijdens de groei of door te veel sport. Tripeptide-1 en het Chlorella vulgaris extract uit groenwier stimuleren de weefselvernieuwing. Het BIOGEN PLANT Extract dat uit acht verschillende geneeskrachtige kruiden wordt gewonnen, hydrateert en ondersteunt de celregeneratie op bijzonder effectieve wijze.

Pot à 200 ml: € 73,-

Doctor BABOR Body Cellular : Ultimate 3D Cellulite Lotion & Ultimate 3D Cellulite Fluid

Cosmetica_Doctor_Babor_Body_Cellular_Ultimate_3D_Cellulite_Lotion_Fluid
80 tot 90 procent van alle vrouwen ouder dan 20 jaar heeft tekenen van cellulitis. Verantwoordelijk zijn parallel verlopende bindweefselstrengen van de vrouwelijke huid, die de vetcellen in de onderhuid minder weerstand bieden. De twee anti-cellulitisproducten uit de serie Doctor Babor Body Cellular bieden een complexe werking met het innovatieve 3D-werkstofcomplex bestaande uit hexapeptide-39, cafeïne en coleonol. Het hexapeptide-39 vermindert de vorming van vetcellen en zorgt er in combinatie met cafeïne voor dat minder vet zich verzamelt in de weefsels.

Lotion Tube à 200 ml: € 50,-

Fluid 14 x 10 ml: € 59,-

Doctor BABOR Body Cellular : Ultimate Cooling Leg Refiner

Cosmetica_Doctor_Babor_Body_Cellular_Ultimate_Cooling_Leg_Refiner
De verkoelende gelcrème met de effectieve werkstofcombinatie tetrapeptide-33 en
purperwierextract brengt verlichting voor zware benen en egaliseert de ontsierende sinaasappelhuid. Purperwier is zeer werkzaam bij de regulering van de bloeddruk, bij doorbloedingsklachten en vaatvernauwingen. In de huidverzorging ondersteunt het extract de sterkte en elasticiteit van de vaten.

Flacon à 100 ml: € 60,-

Doctor BABOR Body Cellular : Ultimate Post Epil Fluid

Cosmetica_Doctor_Babor_Body_Cellular_Ultimate_Post_Epil_Fluid
Bij elke ontharingsmethode kan de huid geïrriteerd reageren. De kalmerende fluid zorgt voor kalmering na het epileren. Salicylzuur werkt keratolytisch. Dat wil zeggen dat droge hoorncellen zich makkelijker van de buitenste huidlaag kunnen losmaken, zodat het ingroeien van haartjes wordt verhinderd. Panthenol en ethanol verzachten de geïrriteerde huid door de kalmerende verzorging en lichte verkoeling.

Flacon à 100 ml € 50,-
 

  • Geïnteresseerd? Neem dan contact met me op.
  • U kunt ook rechtstreeks online shoppen en het volledige productengamma van BABOR naar u thuis gestuurd krijgen. Klik hier.

Toggle