Cosmetica_Babor_Face_Design_Collection_Lip_Make-upDe make-up voor de lippen van de BABOR FACE DESIGN COLLECTION schenkt expressieve en verleidelijke lippen. Zeer werkzame ingrediënten maken de gevoelige lippenhuid ook glad, regenereren en beschermen haar.

BABOR Lip Make-up : Lip Base

Cosmetica_Babor_Face_Design_Collection_Lip_Make-up_Lip_Base
Basismake-up voor de lippen met een crème-achtige anti-age textuur. Hyaluronzuurmicrosferen geven de lippen meer volume en werken vochtinbrengend, verdoezelen mimiekrimpeltjes en geven de lippen een egaal uiterlijk. Lippenstift en lipgloss blijven duidelijk langer zitten.

Lip Base: € 12,50

BABOR Lip Make-up : Maxi Definition Lip Liner

Cosmetica_Babor_Face_Design_Collection_Lip_Make-up_Maxi_Definition_Lip_Liner
Waterproof lipliner. Makkelijk aan te brengen. Excellente kleurafgifte met goede houdbaarheid. Verhindert het uitlopen en het in de rimpeltjes kruipen van de lippenstift. Met praktisch lippenpenseel. Expressieve lippen. Long-lasting en waterproof Lip Pencil voor expressieve lippen.

Lipliner: € 12,-

BABOR Lip Make-up : Ultra Performance Lip Colour

Cosmetica_Babor_Face_Design_Collection_Lip_Make-up_Ultra_Performance_Lip_Colour
Lang houdende, ultrasoepele lippenstift met optisch lifting-effect. Uniek design. Hoge glans & lange houdbaarheid. Beschermt, verzorgt en regenereert met lifting-complex. Expressieve lippen.

Lipcolour: € 22,-

BABOR Lip Make-up : Ultra Shine Lip Gloss

Cosmetica_Babor_Face_Design_Collection_Lip_Make-up_Ultra_Shine_Lip_Gloss
Absoluut schitterende lipgloss met optisch lifting effect. De fijne, hoogelastische film op de lippen kleeft niet en creëert geen dikke look. Het “lifting”-complex beschermt de gevoelige liphuid tegen milieu-invloeden, verzorgt en regenereert.

Lipgloss: € 20,-

 

  • Geïnteresseerd? Neem dan contact met me op.
  • U kunt ook rechtstreeks online shoppen en het volledige productengamma van BABOR naar u thuis gestuurd krijgen. Klik hier.

Toggle

And be http://www.essayprofs.com willing to listen to what they have to say