BABOR Sun Care System : BABOR Zonneproducten

Cosmetica_Babor_Sun_Care_System_Zonneproducten
Het intelligente zonnescherm : Veilig zonnen – voor een natuurlijke bruine kleur.
Hij hoort in elke strandtas, elke picknickmand en elke citybag: de zonnecrème. De zon zorgt voor een goed humeur, maar wie zijn huid lief heeft, toomt de kracht van de zon in met een effectieve lichtbeschermingsfactor. BABOR verenigt lichtbescherming, celbescherming en anti-aging tot safer sun. Daarbij staan ook de werkzame UV-A en UV-B filters de twee intelligente werkzame systemen, de CELL PROTECT COMPLEX en SPC+, ter zijde.
Om een gespannen gevoel en droogte na het zonnen tegen te gaan en de huid te regenereren en te kalmeren, behoren de After Sun producten eveneens tot veiliger zonnen.

 

BABOR Zonneproducten : Self Tan Spray Light

Cosmetica_Babor_Sun_Care_System_Zonneproducten_Self_Tan_Spray_Light
NIEUW

Transparante, ultrafijne zelfbruiningsspray voor gezicht en lichaam.
Geeft een aantrekkelijke, natuurlijke bruine kleur die 3-4 uur na het opspuiten geleidelijk ontstaat. Door de microverstuiver wordt de spray bijzonder fijn verneveld en wordt een gelijkmatig aanbrengen mogelijk gemaakt. Het resultaat is een zomerfrisse, natuurlijk gebruinde teint als na een vakantie.

Spray 150 ml: € 25,-

Toepassing
op een afstand van ca. 30 cm op de gereinigde, gepeelde, droge huid sprayen. Voor het aankleden of het aanraken van de behandelde huid de spray volledig laten drogen. Bij overmatig of ongelijkmatige sprayhoeveelheid het betreffende gebied deppen resp. voorzichtig reinigen. Om een gelijkmatige behandeling van de benen en de rug mogelijk te maken, sprayt de flacon ook ondersteboven. Na 3-4 uur mag de huid weer in aanraking komen met water.

BABOR Zonneproducten : Self Tan Spray Medium

Cosmetica_Babor_Sun_Care_System_Zonneproducten_Self_Tan_Spray_Medium
NIEUW

Ultrafijne, bronskleurige Self Tanning Spray voor gezicht en lichaam met onmiddellijk effect.
Geeft een natuurlijke tint direct bij het gebruik. Binnen 3-4 uur ontstaat er geleidelijk een aantrekkelijke bruine kleur in de huid. Door de microverstuiver wordt de spray bijzonder fijn verneveld en wordt een gelijkmatig aanbrengen mogelijk gemaakt. Het resultaat is een zomerfrisse, natuurlijk gebruinde teint als na een vakantie.

Spray 150 ml: € 25,-

Toepassing
op een afstand van ca. 30 cm op de gereinigde, gepeelde, droge huid sprayen. Voor het aankleden of het aanraken van de behandelde huid de spray volledig laten drogen. Bij overmatig of ongelijkmatige sprayhoeveelheid het betreffende gebied deppen resp. voorzichtig reinigen. Om een gelijkmatige behandeling van de benen en de rug mogelijk te maken, sprayt de flacon ook ondersteboven. Na 3-4 uur mag de huid weer in aanraking komen met water.

BABOR Zonneproducten : High Protection Sun Spray SPF 50

Cosmetica_Babor_Sun_Care_System_Zonneproducten_High_Protection_Sun_Spray_SPF50
Lichte spray lotion voor gezicht en lichaam met een hoge beschermingsfactor. Trekt snel in en laat geen laagje achter.

Flacon à 200 ml: € 39,50

BABOR Zonneproducten : High Protection Sun Cream SPF 50

Cosmetica_Babor_Sun_Care_System_Zonneproducten_High_Protection_Sun_Cream_SPF_50
Zonnecrème voor het gezicht met hoge beschermingsfactor. Ideaal voor een bijzonder zongevoelige huid of bij intensieve zonnestraling tijdens winter- en watersport. Geschikt voor kleine kinderen.

Tube à 75 ml: € 34,50

BABOR Zonneproducten : High Protection Sun Stick SPF 50

Cosmetica_Babor_Sun_Care_System_Zonneproducten_High_Protection_Sun_Stick_SPF_50
Ideaal om plaatselijk te gebruiken: Beschermt vooral de zongevoelige huiddelen zoals neus, voorhoofd en schouder. Deze stick blokkeert UV-stralen en zorgt ervoor dat de huid niet donkerder kleurt. Ideaal bij: Permanente make-up van wenkbrauwen en lippen, pigmentvlekken en andere oneffenheden.

Stick à 9 ml: € 17,-

BABOR Zonneproducten : High Protection Sun Spray SPF 30

Cosmetica_Babor_Sun_Care_System_Zonneproducten_High_Protection_Sun_Spray_SPF_30
Zonnelotion voor gezicht en lichaam met hoge beschermingsfactor. Perfect voor een zongevoelige huid, kinderhuid en voor de eerste vakantiedagen.

Flacon à 200 ml: € 27,50

BABOR Zonneproducten : Medium Protection Sun Cream SPF 20

Cosmetica_Babor_Sun_Care_System_Zonneproducten_Medium_Protection_Sun_Cream_SPF_20
Zonnecrème voor het gezicht met gemiddelde beschermingsfactor. De combinatie uit UV-A, UV-B fliters en micropigmenten is speciaal geschikt voor de gevoelige huid.

Tube à 75 ml: € 27,50

BABOR Zonneproducten : Medium Protection Sun Spray SPF 15

Cosmetica_Babor_Sun_Care_System_Zonneproducten_Medium_Protection_Sun_Spray_SPF_15
Lichte zonnespray voor gezicht en lichaam met gemiddelde beschermingsfactor. Trekt snel in en laat geen vet laagje achter. Daarom geschikt om bij sportieve activiteiten te gebruiken.

Flacon à 200 ml: € 25,50

BABOR Zonneproducten : Medium Protection Tinted Sun Cream SPF 15

Cosmetica_Babor_Sun_Care_System_Zonneproducten_Medium_Protection_Tinted_Sun_Cream_SPF_15
Getinte anti-aging zonbeschermingscrème voor een frisse teint. Een vleugje kleur met een licht gouden glans
Met intensieve vochtschenkers…

Flacon à 75 ml: € 33,50

BABOR Zonneproducten : After Sun Spray

Cosmetica_Babor_Sun_Care_System_Zonneproducten_After_Sun_Spray
Zonder hulp heeft de huid 12-14 uur nodig voor de regeneratie. De zon onttrekt zo veel water aan de cellen dat deze voor de helft kunnen krimpen. De verkoelende After Sun Spray helpt de huid om zich te regenereren en hydrateert haar op intensieve wijze. Bovendien stimuleert een actief werkstofcomplex uit uisboomextract en acetyltyrosine de melaninesynthese en zorgt zo voor een langer aanhoudende en gelijkmatigere bruine kleur.

Flacon à 200 ml: € 21,50

BABOR Zonneproducten : After Sun Repair Lotion

Cosmetica_Babor_Sun_Care_System_Zonneproducten_After_Sun_Repair_Lotion
Vaak heeft de huid na het zonnen een gespannen gevoel en ziet er droog uit. Dankzij deze rijke en intensief hydraterende, licht verkoelende After Sun Lotion wordt de huid geregenereerd en met natuurlijke oliën weer heerlijk soepel. Een actief werkstofcomplex uit kuisboomextract en acetyltyrosine stimuleert bovendien de melaninesynthese en zorgt zo voor een langer aanhoudende en gelijkmatigere bruine kleur.

Tube à 200 ml: € 21,50

BABOR Zonneproducten : After Sun Fluid

Cosmetica_Babor_Sun_Care_System_Zonneproducten_After_Sun_Fluids

Dit snel intrekkende After Sun concentraat kalmeert de huid onmiddellijk, ook bij het verbranden door de zon. Het effectieve After Sun repair-complex reduceert een onaangenaam gespannen gevoel en tevens irritaties en hitte. Bovendien regenereert het ontstane huidbeschadigingen. De huid ziet er gekalmeerd en ontspannen uit. Een actief werkstofcomplex uit kuisboomextract en acetyltyrosine stimuleert bovendien de melaninesynthese en zorgt zo voor een langer aanhoudende en gelijkmatigere bruine kleur.

Kuur à 7×2 ml: € 22,-

BABOR Zonneproducten : Sun Make-Up SPF 50

Cosmetica_Babor_Sun_Care_System_Zonneproducten_Sun_Make-Up_SPF_50
Door dit makkelijk te verdelen foam met neutrale geur krijgt het lichaam een streeploze, natuurlijke bruine kleur. Ook maakt een anti-aging complex de huid strak, zijdeachtig glad, en voorziet haar op intensieve wijze van vocht.

Inhoud à 8 ml: € 22,-

  • Geïnteresseerd? Neem dan contact met me op.
  • U kunt ook rechtstreeks online shoppen en het volledige productengamma van BABOR naar u thuis gestuurd krijgen. Klik hier.

Toggle