Rosemarijn, uw schoonheidsspecialiste

Jarenlange deskundigheid met een persoonlijke touch

Rosemarijn Van Wezemael is met  30  jaar ervaring een gevestigde waarde op het domein van lichaamsverzorging en schoonheidsbehandelingen, disciplines die ze met de grootste professionaliteit en toewijding toepast.

Bij haar kunt u dus terecht voor uiteenlopende schoonheidsbehandelingen, van gelaatsverzorging tot massages, over peelings, cranio-sacraal-therapie, oorkaarsen, kleurenanalyse en make-upadvies. De ideale persoon voor een veelzijdige en totale well-being-aanpak.

In alle disciplines die ze toepast, koppelt Rosemarijn deskundigheid aan subtiliteit. Schoonheid en welzijn is niet enkel een kwestie van goede scholing en deskundig uitgevoerde technieken, maar ook van persoonlijke touch. Dankzij Rosemarijns veelzijdige persoonlijkheid en allround training wordt u benaderd in uw totale wezen. Ware schoonheid kan maar stralen, als u zich ook vanbinnen goed in uw vel voelt. Ook zelfaanvaarding, vitaliteit en innerlijk evenwicht tekenen zich immers af op de spiegel van uw huid. Indien u dat wenst, is er ook voor deze aspecten aandacht tijdens de behandelingen.

Kwalitatieve behandelingen beginnen bij de omgeving waarin ze worden uitgevoerd. De Lotus, gelegen in het ongerepte groen van Schiplaken, is de ideale plek voor het regenereren van lichaam en geest. In De Lotus komt u terecht in een oase van rust en verfijning, die op zich al een weldoend effect op u zal hebben.