Beauty & Well-being Center De Lotus

//Beauty & Well-being Center De Lotus
Beauty & Well-being Center De Lotus

Het verhaal van De Lotus

Ik woon niet alleen in de Lotuslaan en mijn centrum heet niet toevallig De Lotus. De lotusbloem speelt in mijn leven een wel heel bijzondere rol… Het verhaal achter dit symbool.

Het verhaal begon tien jaar geleden, toen ik bij mijn vriendin Elisabeth een schilderij zag dat me enorm aantrok. Wat me er zo aan fascineerde, was dat het leek te veranderen als je ernaar keek. Het leek wel of het met me in uitwisseling ging. Ik was toen nog niet zo lang geleden bevallen van mijn eerste zoon en uiteindelijk besloten mijn toenmalige man en ik voor mezelf ook zo’n uniek schilderij te bestellen.

De Japanse kunstenaar Ki Fujimoto, die toen op Bali werkte, maakt zeer bijzondere en persoonlijke kunstwerken. Door te mediteren op je foto komt hij in contact met de essentie van je wezen, die hij dan in beelden en kleuren voor zijn geestesoog te zien krijgt. Hij mediteert en zo krijgt het schilderij langzaam vorm. Zo ontstaan zijn unieke kunstwerken, die hij tot nu toe slechts voor een paar enkelingen heeft gemaakt.

Na vele maanden kreeg ik dus het schilderij, dat de essentie van mijn ziel voorstelt, thuis aan: centraal op het schilderij trok een roze lotusbloem alle aandacht.
In die periode was ik volop op zoek naar een nieuwe woning om daar een nieuwe zaak op te starten, waar ik nog meer van mezelf zou kunnen inbrengen. Een centrum dat ik Beauty & Well-being Center De Lotus wilde noemen, naar het thema van het schilderij.

Kort daarna toonde mijn makelaar me dit huis waar ik nu woon. Eindelijk, na een zoektocht van jaren, had ik een huis gevonden in de juiste, rustige omgeving, met ruimte voor een praktijk. Groot was mijn verwondering toen ik later het adres hoorde waar dit huis stond: Lotuslaan 20.
Kon er een mooier teken bestaan dat ik hier moest zijn…?

Rosemarijn

Behandelingen alleen op afspraak (ook ‘s avonds).

MAAK EEN AFSPRAAK

Dag Rosemarijn, ik wilde je nogmaals bedanken voor de heerlijke verzorging van vorige week, het heeft mij ontzettend deugd gedaan, en het resultaat is echt goed, ik zie het deze keer beter dan anders.
Vooral de lifting (onderkin) is echt opmerkelijk, kon dat maar blijven. Enfin, reden genoeg dus om regelmatig terug te komen.

Geertje VC.
Het was de eerste keer dat ik bij Rosemarijn kwam voor een gezichtsbehandeling en massage. Wat me direct opviel is dat Rosemarijn je direct op je gemak laat voelen, ook is ze erg professioneel en weet zeer goed waar ze het over heeft. Ik heb genoten van de hele behandeling. Ik voelde me herboren achteraf en mijn huid voelde zo fris en super verzorgd aan. Mijn gezicht zag er beter uit dan ooit . De producten zijn fantastisch! Ook hun trilling en de hele sfeer is daar ongelofelijk! Mij ziet ze zeker nog terug.
Kristina B.

Af en toe mag je wel eens dank zeggen voor de goede dingen in het leven. Ik heb reeds verschillende behandelingen gekregen bij Rosemarijn, zowel gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen als massages.

Ilse
Al méér dan vijf jaar, kom ik heel regelmatig naar “De Lotus” voor een gelaatsbehandeling.  Het is telkens een verwensessie waar ik om velerlei redenen naar uitkijk. Rosemarijn heeft me door de jaren heen begeleid in het verbeteren van mijn gelaatsverzorging.
V.S.(46+)

Bij Rosemarijn kan je echt tot rust komen tijdens de zeer verfijnde gelaatsverzorging , eerst krijg je een uitgebreide analyse en elke keer een aangepaste verzorging naargelang de behoeften van je huid. Ook de infraroodsauna is een aanrader voor rug- en nekklachten . Echt voor mij is de lotus de absolute nr 1 voor alle verzorgingen.

Inge

Een integrale, verfijnde verzorging die je zowel innerlijk als uiterlijk sterkt, vind je bij Rosemarijn.

Nina Vdb

Oorkaarsen werken volgens het principe van een schouw. Ze verwijderen vuil uit de gehoorgangen waardoor de lucht opnieuw beter kan doorstromen. Ze verlichten de hoofdpijn die gepaard gaat met sinusitis. De behandeling is zeer relaxerend!

Ingrid P.(40)
Reeds vele jaren ben ik klant bij Rosemarijn. Klant…? Zo voelt het zeker niet aan. Rosemarijn is als een vriendin, ze geeft je de gepaste raad, laat je ontspannen en luistert naar je.
Als ik echt tot rust wil komen dan neem ik een namiddag vakantie en laat me in “de Lotus” verwennen om als herboren buiten te komen.
Karin V.
Geweldig schoonheidssalon met veel rust en de juiste aandacht.
Katelijne
Een afspraak,een praatje over nieuwe produkten en over promotie’s. Gedurende ongeveer 1u30 pure verwennerij. Keer op keer een ervaring rijker en dan zalig ontspannen naar huis….uitkijken naar de volgende afspraak.
Paula D.
Rosemarijn verstaat de kunst om te luisteren naar mijn lichaam en het op een respectvolle manier aandacht te schenken. Dit gebeurt in een rustgevende omgeving met aangename geuren en klanken.
Telkens opnieuw een zeer aangename belevenis…
Ingrid P.(40)