Lichaamsmassages & algenpakking

//Lichaamsmassages & algenpakking
Lichaamsmassages & algenpakking

https://www.beautydelotus.be/wp-content/uploads/lichaamopakking-669x272.jpg

Lichaamspakking met algen

Een lichaamspakking met zuivere algen bevat een overvloed aan natuurlijke mineralen, spoorelementen, anti-oxidanten en vitaminen. Algen behoren namelijk tot de meest levenskrachtige organismen die er bestaan.
De pakking wordt voorafgegaan door een peeling, die eerst alle dode huidcellen verwijderd, zodat de voedende substanties nog beter kunnen worden opgenomen. Deze dubbele behandeling werkt ontgiftend, vitaliserend en hydraterend. Uw huid wordt perzikzacht…

Hotstone massage

Deze heerlijke massage is een oeroude techniek, waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd met warme lavastenen en originele, kruidige ayurvedische olie. Volgens de Ayurveda wordt met de juiste olie net dat aspect in u gestimuleerd dat een extra boost nodig heeft, zodat u weer innerlijk in evenwicht komt. Met deze bijzondere massage worden spanningen en blokkades weggewerkt, met een diepe ontspanning tot gevolg.

 

Ayurvedische massage

Met deze massage trakteert u zich op een zalige, ontspannende en vitaliserende behandeling met warme kruidenolie, aangepast aan uw energetisch patroon, volgens de eeuwenoude leer van de Ayurveda. De oliën heb ik zelf speciaal in India uitgekozen. Bij deze massage wordt bijzondere aandacht gegeven aan het stimuleren van de energiepunten of marma’s.
Deze massage verhoogt uw natuurlijke weerstand, verzacht pijn, lost blokkades op en werkt verjongend.